Φαρμακευτική Co. του Bull Θεών Hubei, ΕΠΕ

  Η ανθρώπινη προσανατολισμένη πρώτη τελειότητα ποιοτικών πρώτη υπηρεσιών ακολουθεί

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕκχύσιμα αναβολικά στεροειδή

Εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή Trenbolone Enanthate Enan Tren

καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
Γεια, παράδοση συσκευασίας και συσκευασμένος καλά, πολύ με την υπηρεσία σας, συνεργασία επιθυμίας με σας πάλι

—— Jason Νταίηβις

Είμαι πολύ πολύ εκτιμώ με την ποιότητα των προϊόντων, την υψηλή αγνότητα και την καλή εμφάνιση. επιθυμία εσείς καλή επιχείρηση

—— Larry Owen

αν και μερικά προβλήματα συμβαίνουν στην αγορά, μου παρουσιάζετε καλή τοποθέτηση για να την επιλύσετε και πήρα το προϊόν, καλή εργασία

—— Terry Neal

Είμαι Online Chat Now

Εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή Trenbolone Enanthate Enan Tren

Κίνα Εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή Trenbolone Enanthate Enan Tren προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή Trenbolone Enanthate Enan Tren

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GB
Πιστοποίηση: ISO9001

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 φιαλίδιο
Τιμή: pls quote
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σκληρό κιβώτιο
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 φιαλίδια
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Έγχυση Enanthate Trenbolone Προδιαγραφή: 200mg/ml
Άλλο όνομα: Tren Enan Usgae: muslce κέρδους
Κατηγορία: αναβολικό στεροειδές Καταγωγή: Κίνα

το trenbolone enanthate 200mg/ml εκχύσιμο τα enan αναβολικά στεροειδή

 

1. Trenbolone-Enanthate είναι 19 ούτε αναβολικό στεροειδές που φέρνει μια επιβλητική αναβολική και αρρενογόνο εκτίμηση 500 και στις δύο κατηγορίες. Μια ορμόνη που δεσμεύει σταθερά στο δέκτη ανδρόγυνων, που παρέχει τις ισχυρές αναβολικές και ιδιότητες trenbolone-Enanthate παχύς-καψίματος φέρνει πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κοινά για άλλα αναβολικά στεροειδή ακόμα συχνά σχεδόν δέκα φορές στο επίπεδο δύναμης.

 

2. Από την ακριβή φύση του, το tren-ε καθώς καλείται συνήθως θα προωθήσει πολύ την απελευθέρωση της ισχυρής ορμόνης igf-1 πεπτιδίων μια μαζικά, φυσικά παραχθείσα αναβολική ορμόνη. Περαιτέρω, όπως τα περισσότερα στεροειδή θα αυξήσει τη διατήρηση αζώτου, την πρωτεϊνική σύνθεση και την κόκκινη αρίθμηση κυττάρων αίματος, αλλά είναι στη θρεπτική αποδοτικότητα όπου λάμπει πραγματικά.

 

3. Η ορμόνη Trenbolone έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει εντυπωσιακά τη θρεπτική αποδοτικότητα σημαίνοντας, όλες οι θρεπτικές ουσίες που καταναλώνουμε χρησιμοποιούμαστε σε έναν πολύ υψηλότερο βαθμό.

 

4. Όλες οι μορφές Tren φέρνουν τις ανωτέρω ιδιότητες, και στην περίπτωση trenbolone-Enanthate, έχουμε μια μορφή Tren που φέρνει τέτοιες ιδιότητες σε ένα πολύ πιό αργό ποσοστό δράσης, φέρνοντας ένα πολύ μεγαλύτερο μοριακό βάρος.

 

5. Η έκδοση tren-ε είναι η μεγαλύτερη βασισμένη στον εστέρα έκδοση Tren που έχουμε, και φέρνουμε ως τέτοια μια ενεργό ημιζωή περίπου 8 ημερών Το Fina φέρνει μια ημιζωή 3 ημερών και Parabolan 6 ημέρες αντίστοιχα.

 

6. Δεδομένου ότι trenbolone-Enanthate φέρνει το μεγαλύτερο εστέρα Enanthate, ο εστέρας λαμβάνει την πολύ περισσότερη μάζα στη συνολική ένωση με αυτόν τον τρόπο αναγκάζοντας περισσότερους του συνολικού βάρους για να είναι εστέρας παρά την ορμόνη. Παραδείγματος χάριν, 100mg του trenbolone-οξικού άλατος, η μικρότερη έκδοση εστέρα θα παραγάγει περίπου 87mg της χρησιμοποιήσιμης ορμόνης, ενώ 100mg trenbolone-Enanthate θα παραγάγει περίπου 72mg πραγματικού Tren.

 

7. Φυσικά, η συνολική χορήγηση της δόσης μπορεί να ρυθμιστεί για να λάβει το συνολικό επιθυμητό ποσό χρησιμοποιήσιμης ορμόνης, αλλά πρέπει να καταλάβετε τη μετατροπή προκειμένου να ληφθεί το επιθυμητό τέλος σας.

Χρήση trenbolone-Enanthate

1. Η ορμόνη Trenbolone είναι τέλεια για οποιοδήποτε κύκλο, γιατί εκτός από την τεστοστερόνη δεν υπάρχει κανένα αναβολικό στεροειδές που είναι όπως ευπροσάρμοστο. Το Tren μπορεί να παρέχει τις άριστες συγκεντρώσεις στη μάζα και τη δύναμη, να κλίνει τη διάπλασή σας έξω, να ενισχύσει τη βελτίωση, να συντηρήσει τον ιστό και να προωθήσει την αποκατάσταση αρκετά αντίθετα από οποιοδήποτε αναβολικό στεροειδές.

 

2. Όλες οι μορφές Trenbolone μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα, έτσι την ερώτηση που χέρι είναι γιατί επιλέξτε trenbolone-Enanthate; Διορθώστε από το ρόπαλο που μπορούμε να σας πούμε εάν δεν έχετε συμπληρώσει ποτέ με Tren ενώπιον σας την ανάγκη να αρχίσετε με τον εστέρα οξικού άλατος.

 

3. Εάν δεν έχετε συμπληρώσει ποτέ πριν, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να είναι γνωστός πόσο καλά θα αποκριθείτε στην ορμόνη, και εάν αποκριθείτε κακώς δεν θέλετε με trenbolone-Enanthate.

 

4. Εάν οι σκληρές παρενέργειες εμφανιστούν και συμπληρώνετε με την έκδοση Enanthate, θα πρέπει να περιμένετε αρκετές εβδομάδες τους για να διαλύσετε τη μεταγενέστερη χρήση διακόπτεστε. Αντιθέτως, εάν συμπληρώνετε με το μικρό οξικό άλας εστέρα, εάν οι παρενέργειες γίνονται προβληματικές μπορείτε να διακόψετε τη χρήση και να τους δείτε διαλύετε μόνο σε μερικές ημέρες.

 

5. Πάλι, λαμβάνει ως δεδομένο την ερώτηση, γιατί συμπλήρωμα με trenbolone-Enanthate πέρα από άλλες μορφές Tren; Ο μόνος λόγος ένας θα επέλεγε ότι η έκδοση Enanthate πέρα από οποιαδήποτε άλληδήποτε μορφή Tren είναι βασισμένη στη συχνότητα εγχύσεων.

 

6. Εάν συμπληρώνετε με το trenbolone-οξικό άλας, πρόκειται να πρέπει να εγχύσετε σε μια κάθε δεύτερη μέρα βάση. Μερικοί θα εγχύσουν ακόμη και σε καθημερινή βάση λόγω της σύντομης ημιζωής, αλλά κάθε δεύτερη μέρα είναι περισσότερο από ικανοποιητικοί.

 

7. Εάν συμπληρώνετε με Parabolan, πρόκειται να βρείτε 2-3 φορές ανά εβδομάδα πρόγραμμα για να επιτραπείτε, με 3 φορές ανά εβδομάδα την ύπαρξη βέλτιστοι. Εντούτοις, Parabolan είναι εξαιρετικά ακριβό, ο αρχικός δεν γίνεται πλέον, και αυτή η μορφή πλαστογραφείται συνήθως και απλά όχι τόσο διαθέσιμος όσο η έκδοση οξικού άλατος.

 

8. Εν πάση περιπτώσει, εάν επιλέξετε trenbolone-Enanthate θα είστε σε θέση να περιοριστείτε σε δύο εγχύσεις την εβδομάδα. Στην αλήθεια, να είστε σε θέση να πάρετε κοντά με μια έγχυση κάθε πέντε ημέρες, αλλά δύο φορές ανά εβδομάδα θα είναι βέλτιστος.

 

9. Εν πάση περιπτώσει, δεν υπάρχει αληθινά κανένα αληθινό πλεονέκτημα πέρα από αυτήν την έκδοση Tren από την άποψη της άμεσης απόδοσης, και καθεμία που απαιτεί εκεί είναι πάσχει από κάποια επίδραση τύπων ψευδοφαρμάκου, ή απλά δεν ξέρει τι μιλούν για.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei God bull Pharmaceutical Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. liu

Τηλ.:: 86-27-52341258-01

Φαξ: 86-27-83265180-02

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)